Ο αντιδήμαρχος Στ. Βάρφης στην Ένωση Πολιτών "Μετέωρα" για τα προβλήματα των Μετεώρων

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  Ένωσης Πολιτών "Μετέωρα" η συνάντηση με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Στέφανο Βάρφη., Μαζί του παραβρεθηκαν οι  κ. Θέμης Γραμματικόπουλος πολίτικος μηχανικός καθώς και ο κ. Ανέστης Χαλκίδης με την διπλή ιδιότητα του τοπικού συμβούλου  & του εκπροσώπου του σύλλόγου  γονέων 3ου λυκείου .
Από την Ένωση πολιτών παρόντες ήταν όλα τα μέλη του διοικητικου  συμβουλίου, ο σύλλογος οι «Φίλοι του Δάσους», ο  εκπρόσωπος από το TAE-KWON-DO Μετέωρων Καγιαμπίνης Δημήτρης ,εκπρόσωποι από τα δημόσια σχολεία των Μετέωρων και ορισμένοι  πολίτες  που εξέφρασαν μερικά προβλήματα για την περιοχή.  
 Τεθήκαν στο τραπέζι  ερωτήματα που αφορούσαν  τον τομέα του κ. Βάρφη.
Χρεώσεως οικοπέδων, πολεοδομικό σχέδιο  στα Μετέωρα, η αποχέτευση και τα προβλήματα σύνδεσης, ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, το ρέμα και τα προβλήματα του ,σχολικά  θέματα, το ΚΑΝ ΚΑΝ ,ο δημόσιος φωτισμός, τα καταστρώματα της περιοχής, το δασύλλιο Μετέωρων κα τα προβλήματα του, το LIDL που κτίζετε ,  το αναψυκτήριο στο παρκέ Μεγάλου Αλέξανδρου, ο δρόμος ΄β πάροδος Κηφισιάς και οι μαθητές και πολλά αλλά που ειπώθηκαν σε μορφή ενημερώσεις προς τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων.
Η συζήτηση εξελίχτηκε σε παρά πολύ καλό κλίμα,  δοθηκαν απαντήσεις στα περισσότερα θέματα και σε ορισμένα αναμένουμε τις εξελίξεις!       

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί    ορισμένες απο τις απαντήσεις του αντιδημάρχου:      
    


Φωτορεπορτάζ απο την συνάντηση













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!