Νέα επίθεση Πολάκη κατά δικαστών: Προσπαθούν να μας απαγορεύσουν να κυβερνήσουμε


Τέλος δεν έχουν οι επιθέσεις του Παύλου Πολάκη κατά των δικαστών, με αναρτήσεις του στο Facebook.

Αυτή τη φορά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τη δικαστική εξουσία ότι για πρώτη φορά προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική εξουσία να κυβέρνηση. Ως παράδειγμα για αυτό αναφέρει τις τηλεοπτικές άδειες, τους φοροφυγάδες, τις λίστες και το θέμα των συμβασιούχων.
Ακόμη, κατηγορεί τους δικαστές ότι δεν θέλουν να καταθέσουν Πόθεν Εσχες, όπως έκαναν οι βουλευτές της κυβέρνησης.
Η νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη έγινε έπειτα από την ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που επεσήμανε ότι η «αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως "θεσμικού εμποδίου" είναι άκρως επικίνδυνη λογική, που τελικά συμβάλλει καθοριστικά στην αμφισβήτηση του κράτους δικαίου».
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:
«Αν είναι ''επιστήμη'' ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου, ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...
Αντιγυρίζω: είναι η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία προσπαθεί να ''απαγορεύσει'' στην εκτελεστική να κυβερνήσει (άδειες, ιδιωτικά συνεργεία, φοροφυγάδες- λίστες, συμβασιούχοι κλπ.).
Και τελειώνω: δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας μέσω της κριτικής μας προς τις αποφάσεις σας. Κριτήριο είναι το πώς ζούμε και το πώς κυβερνάμε. Εσείς δεν ξέρατε και δεν ακούγατε όπως λέει ο Παπαγγελόπουλος (πρώην συνάδελφός σας). ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!! Εμείς καταθέσαμε...».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!