Ενημέρωση για τον επιπλέον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στην αντιμετώπιση του φυτοπλαγκτόν και σύγκλιση ευρείας σύσκεψης στο ΥΜΑΘ

Θεσσαλονίκη, 3 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών και των εντολών που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες (1-2 Ιουλίου 2017) για την εντατικοποίηση των ενεργειών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της άνθισης του φυτοπλαγκτόν, ζήτησε και έλαβε έγγραφη ενημέρωση (έκθεση ενεργειών) από την εταιρεία North Aegean Slops που έχει αναλάβει τον επιφανειακό καθαρισμό του Θερμαϊκού, για τα επιπλέον μέσα που χρησιμοποιήθηκαν.
Με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση των συνεπειών του φαινομένου στο Θερμαϊκό Κόλπο, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συγκαλεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου, ευρεία σύσκεψη φορέων, οργανισμών και εκπροσώπων της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!