Η Ράνια Αντωνοπούλου απαντά στη Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία χαρακτηρίζονται ως «κόλαφος για την κυβέρνηση» τα στοιχεία μιας έρευνας που υποστηρίζει ότι τριπλασιάστηκε η τάση φυγής νέων στο εξωτερικό, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου σχολιάζει:

«Κόλαφος είναι η κατακρήμνιση του ΑΕΠ, η εκτόξευση της ανεργίας στο 27% και η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας που προκάλεσε η διακυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ανεργία στους νέους από 55% που ήταν τον Απρίλιο του success story των Σαμαρά-Βενιζέλου (2014), σήμερα βρίσκεται στο 45,5%. Η ΝΔ δε λέει κουβέντα για αυτό».

Η αναπληρώτρια υπουργός σημείωσε «Τηρεί σιγή ιχθύος, όταν τα μηνιαία στοιχεία καταγράφουν πτώση της ανεργίας και αύξηση της απασχόλησης. Σπεύδει όμως, χαιρέκακα, να αναδείξει οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Είναι καιρός να αντιληφθούν οι κύριοι της ΝΔ ότι πλέον η οικονομία αλλάζει» ενώ πρόσθεσε: «Η ρητορική της καταστροφολογίας που έχει επιλέξει μέρα με τη μέρα αποδυναμώνεται. Η ελληνική κοινωνία έχει μνήμη και ξέρει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!