ΕΠΩΦ: Εκδήλωση λήξης χορευτικής χρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 13/07/2017

Μια ακόμη πετυχημένη χορευτική χρονιά για την ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη φιλοξενία χορευτικής ομάδας από τη Λέρο, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Παραδοσιακές φορεσιές, μουσική, τραγούδια και χοροί από διάφορες περιοχές συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς. Αντιπροσωπευτικούς χορούς από τη Θράκη, τη Λέρο, τη Μικρά Ασία και τον Πόντο παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Λέρου «ΑΡΤΕΜΙΣ», το Μικρασιατικό Σύλλογο Ν. Ευκαρπίας «ΟΥΣΑΚ» καθώς και από τα τμήματα ποντιακών και δημοτικών χορών της ΕΠΩΦ και ακολούθησε γλέντι με ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας (προς τους οποίους έχουμε αποστείλει προσωπική επιστολή), τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο καθώς και το δάσκαλο και τη χορευτική ομάδα που για τρεις συνεχόμενες μέρες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!