ΑΙΤΗΜΑ της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης Συκεών για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Δημιουργία νέων οργανικών θέσεων στον τομέα της καθαριότητας


Θεσσαλονίκη 3/7/17

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών, καταδικάζει την απόφαση Δήμάρχου και διοίκησης να απολύσει τους 35 συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα.
Την ίδια στιγμή καταγγέλλει και την κοροϊδία της κυβέρνησης που έταζε ειδική ρύθμιση στους συμβασιούχους εργαζόμενους για μονιμοποίηση και στην πράξη αποδείχτηκε πως όχι μόνο δεν εξασφαλίζει τη μόνιμη και σταθερή εργασία, αλλά δεν εγγυάται ούτε ότι θα κρατηθούν στους Δήμους με νέες συμβάσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία ζητά έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: 
Δημιουργία νέων οργανικών θέσεων στον τομέα της  καθαριότητας

«Είναι γνωστό σε όλους μας πως υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού σε όλους σχεδόν τους τομείς ευθύνης και δράσης της τοπικής διοίκησης.
Ειδικότερα στον τομέα της καθαριότητας αυτό το πρόβλημα διογκώνεται χρόνο με τον χρόνο με αποτέλεσμα τη συνεχόμενη χρήση συμβασιούχων εργαζομένων.
Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει πια αυτό το τερατόμορφο καθεστώς της ανακύκλωσης των ανέργων, που χτίζεται χρόνια τώρα, και που για τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων είναι η βασική αιτία των εργατικών "ατυχημάτων" που εκτινάσσονται με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Μετά τον δίκαιο και πολύμορφο αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα για μόνιμη και σταθερή εργασία και μετά τις εξελίξεις που οδήγησε ο αγώνας αυτός, σας καλούμε να ορίσετε άμεσα ημερομηνία έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την «Δημιουργία νέων οργανικών θέσεων στον τομέα της καθαριότητας».


Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Βέλλης Χαράλαμπος


Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!