Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση , Ωραιόκαστρο: Αστέριος Γαβότσης, ο ίδιος άνθρωπος...

Ο ίδιος άνθρωπος...
Αστέριος Γαβότσης: Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από συνέντευξη τύπου, που αναδημοσιεύθηκαν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας
«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης έχει επίσημα έναν υπάλληλο και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις κλοπές νερού που γίνονται από τους πολίτες. Οι πολίτες ενώνουν τον σωλήνα παροχής πριν από το ρολόι, οπότε παίρνουν νερό απευθείας από την ύδρευση χωρίς να περνά μέσα από το ρολόι που μετρά την κατανάλωση. Αυτό γίνεται κατά κόρον και δυστυχώς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που έχουν καταφύγει σε αυτήν τη μεθόδευση-ληστεία» [... ] «Eπειδή ξέρουμε ποιοι τις έχουν κάνει τις κλοπές, καλέσαμε σε πρώτη φάση, με καλή προαίρεση, να μας πουν πού υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις» […] «Εφόσον δεν τα καταφέρουμε, με την καταγραφή κάθε φορά των ρολογιών θα κοιτάζουμε και πού γίνονται οι διαρροές. Σιγά-σιγά, στην πορεία, σε κάθε μέτρηση του νερού από το ρολόι, ο υπάλληλος θα κοιτάζει να δει αν υπάρχει κάποια διαρροή, γιατί δεν μπορεί κανείς να πληρώνει μόνο το πάγιο και να έχει κήπο ενός στρέμματος» [… ] «Πιστεύω ότι είναι ένα ποσοστό πάνω από το 30% που επιβάλλεται να συνδεθεί και να πληρώσει και δεν έχει συνδεθεί. Άρα, η απώλεια χρημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αν γίνουν όλες αυτές οι συνδέσεις τα έσοδα θα είναι περίπου 400.000 ευρώ ετησίως».
Αστέριος Γαβότσης: Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, Δελτίο Τύπου
«Στο πλαίσιο της παρερμηνείας των δηλώσεων μου σε συνέντευξή μου που αφορούσε το πρόβλημα των συστηματικών διαρροών νερού στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας θέλω να καταστήσω σαφή τα ακόλουθα. Το θέμα στο δίκτυο ύδρευσης μας έχει απασχολήσει ως δημοτική αρχή, ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα πριν τις δηλώσεις μου είχε προηγηθεί η διανομή φυλλαδίων στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας από τη ΔΕΥΑΩ στα οποία αναφερόταν η αυθαιρεσία ορισμένων συμπολιτών μας. Δηλώνω λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ανέχομαι, ούτε θα ανεχτώ στο μέλλον τέτοιου είδους ενέργειες και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να εξαλείψω της αδικίες εις βάρος των συνδημοτών μας οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΥΑΩ».
Η κλοπή έγινε διαρροή. Τα συμπεράσματα δικά σας...


Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!