Γεννηματά: Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου στοιχίζει πολύ ακριβά στον τόπο


Για την επόμενη ημέρα μετά το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ., Φώφη Γεννηματά.
Η κυρία Γεννηματά μιλώντας στη «Δημοκρατική» της Ρόδου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία του εγχειρήματος και το μέλλον της παράταξης ενώ έθεσε υψηλά τον πήχη για τις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν.
«Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου κοστίζει πάρα πολύ ακριβά στον τόπο. Εδώ που έχουμε φτάσει η λύση περνά μέσα από εκλογές, τη λύση πρέπει να τη δώσει ο λαός με νέα ετυμηγορία και όσο πιο γρήγορα έρθει η ώρα αυτή, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορώ να αποκλείσω πολιτικές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει. Η κυβέρνηση απομονώνεται κοινωνικά και απαξιώνεται ηθικά. Ο κ. Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει με τον συγκυβερνήτη του, στο ύφος και στο ήθος. Αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό. Δεν θα αποφύγουν την καταδίκη του ελληνικού λαού που θα είναι σκληρή», τόνισε.
Παράλληλα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε πως κύριος στόχος είναι η δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού πολιτικού φορέας της κεντροαριστεράς, στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση.
«Συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ δεν πρόκειται να γίνουμε», διαμήνυσε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά ενώ έσπευσε να συμπληρώσει πως η κυβερνητική πολιτική για τα νησιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και πως δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο όχι μόνο για τα νησιά, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.
«Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει σχέδιο ούτε για τη χώρα, ούτε για τα νησιά, ούτε ευαισθησίες για τους νησιώτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η Φώφη Γεννηματά, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους πολίτες, πως μόνο με την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα υπάρξει πραγματική ελπίδα ενώ θέλησε παράλληλα να τους απευθύνει κάλεσμα να συμμετέχουν σε αυτή τη «νέα αλλαγή».
Πηγή: dimokratiki.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!