«Χρυσό» συμβόλαιο στον Σίνγκλετον πρότεινε ο Δ.Γιαννακόπουλος

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό.

Μετά τα απανωτά «όχι» της διοίκησης στις προσφορές των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση και όπως διέρρευσε προσέφερε «χρυσό» συμβόλαιο στον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Σε επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να του πρότεινε νέο κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τα 3 εκ. ευρώ (1.5 εκ. ετησίως).

Στην περίπτωση που ο Αμερικανός απαντήσει θετικά στη νέα συμφωνία θα υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2 εκ. ευρώ για την πρώτη χρονιά, η οποία εφόσον βρεθεί ομάδα να την καλύψει θα στείλει στους λογαριασμούς του παίκτη το 25% με τη μορφή ποσοστού μεταπώλησης.

Στην πρόταση αυτή δύσκολα θα πει «όχι» ο Σίνγκλετον, ο οποίος έχει ακόμη τρεις μέρες μπροστά του (μέχρι τις 20 Ιουλίου) για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!