Ο Ακης έγινε... ΣΥΡΙΖΑ -«Ναι, τι άλλο θα ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο» [βίντεο]


Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, ο κορυφαίος υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες και πρόσφατα αποφυλακισθείς για λόγους υγείας Ακης Τσοχατζόπουλος δηλώνει τώρα ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha και στην Αυτυψία που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 23:45 ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος παρατηρεί πώς έχει ενδιαφέρον ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, τι να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο» λέει χαρακτηριστικά.
Ισχυρίζεται επίσης πως ουδέποτε «έβαλα το δάχτυλο στο μέλι», επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του.
Υποστηρίζει ακόμη ότι είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απολάμβανε πολυτελή ζωή. «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!