Ποινές φυλάκισης με αναστολή στη Θ. Σκορδέλη και άλλους δύο

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο την πρώην υποψήφια βουλευτή της Χρυσής Αυγής Θέμιδα Σκορδέλη, έξι χρόνια μετά την επίθεση σε βάρος μεταναστών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Θέμις Σκορδέλη κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αντίστοιχα, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης οι Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης, επίσης κάτοικοι της περιοχής, ενώ το δικαστήριο δεν αναγνώρισε το  ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου που ζήτησε η υπεράσπιση.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα επίθεση είχαν δεχθεί τρεις μετανάστες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύθηκε τραυματισμένος στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Υπέρ της ενοχής των τριών κατηγορουμένων τάχθηκε και ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος έκρινε ότι τόσο η μαρτυρία του θύματος στο δικαστήριο όσο και αυτή του αστυνομικού κατέδειξαν τα πραγματικά περιστατικά σε αντίθεση με το μάρτυρα υπεράσπισης και γνωστό των κατηγορούμενων, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!