Απάντηση του δήμου Καλαμριάς σε ανακοίνωση του Μανώλη Λαμτζίδη


Καλαμαριά  17 – 07   - 2017


               ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΤΗΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ AVATONPRESS


Σε απάντηση  του δημοσιεύματος της  ιστοσελίδας σας ,  με τίτλο «Καλαμαριά – ΣΕΔΔ: Αντιπολίτευση κατά Δημάρχου: «Αρνείται να δώσει “λογαριασμό” στους συμβούλους» που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, σας ενημερώνουμε ότι:

Η δημοτική παράταξη της μειοψηφίας Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς, με επικεφαλής τον δημοτικό  σύμβουλο Λαμτζίδη Μανώλη, θεωρεί –ίσως λόγω απειρίας- ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί βήμα στο οποίο ανακοινώνονται οι ποινικές ή διοικητικές έρευνες που παραγγέλλονται για οποιοδήποτε λόγο – στη συγκεκριμένη περίπτωση κατόπιν ανώνυμων και συκοφαντικών «καταγγελιών».

Ο νόμος 2472/1997 απαγορεύει να ανακοινώνονται ακόμη και οι καταδίκες –πόσο μάλλον οι εκκρεμείς έρευνες, για τις οποίες δεν υπάρχει ούτε καν πόρισμα. Σε υποθέσεις που εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές, ποια ακριβώς σκοπιμότητα εξυπηρετεί η δημόσια ανακοίνωσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, πέραν ίσως της επιθυμίας ορισμένων να εκμεταλλευθούν καιροσκοπώντας τις περιστάσεις αυτές, έστω και ποδοπατώντας υπολήψεις;

Κατά τα λοιπά, οι έμμεσες απειλές που διέκρινε ο κ. Λαμτζίδης, υπάρχουν μόνο στη φαντασία του, ενώ οι διαγνώσεις των διαθέσεων της διοίκησης του Δήμου στις οποίες προέβη, χαρακτηρίζονται από έντονο κομπογιαννιτισμό.


                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                                     

                                                         ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ 



 Δείτε το δημοσίευμα http://www.avatonpress.gr/2017/07/blog-post_798.html


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!