Γ. Λίλτσης: «Να είναι ο δήμος μας ο αποκλειστικός διαχειριστής του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Λίλτσης: «Να είναι ο δήμος μας ο αποκλειστικός διαχειριστής του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά»

Με αφορμή το «παραπλανητικό» δελτίο τύπου του δήμου Παύλου Μελά, στο οποίο δεν αναφέρεται πως η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο δήμο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά», Γιώργος Λίλτσης συμειώνει:

«Εδώ και μήνες με δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις μας αναφέραμε ότι η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Εδώ και μήνες ζητούμε από την διοίκηση του δήμου να ξεκαθαριστεί και να αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος και η συμμετοχή του δήμου στον φορέα διαχείρισης του πρώην στρατοπέδου. Μάταια...

Δεσμευτήκαμε δημόσια (η πρώτη δημοτική παράταξη που το έκανε) ότι εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ για το στρατόπεδο, εφόσον τηρηθούν αυτά που ανακοινώθηκαν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Δυστυχώς, για τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά το πάθημα δεν έγινε μάθημα! Δεν έμαθε τίποτα ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του από την περίπτωση της Μονής Λαζαριστών, που ενώ βρίσκεται εντός του δήμου μας και αποτελεί ένα «στολίδι» για την περιοχή ΔΕΝ είμαστε εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη διαχείρισή της. Τουναντίον μάλιστα! Άλλοι αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς!

Αλλά για τον ίδιο το δήμαρχο στη Μονή Λαζαριστών όλα λειτουργούν “ρολόι”. Όταν του θέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα της Μονής «αναρωτήθηκε τι κακό έχει η Μονή Λαζαριστών».  Ας ελπίσουμε το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά να μην έχει την τύχη της Μονής...

Κύριε Δήμαρχε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Ο δήμος Παύλου Μελά πρέπει να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαχείριση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Καλούμε τη διοίκηση να κάνει  πράξη την επιθυμία αυτή και το χρόνιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας. 


Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα πρόκειται για άλλη μια αποτυχία που θα μετράτε, αλλά για άλλη μια επικίνδυνη πολιτική απόφαση που λάβατε και ζημιώνει το δήμο μας» καταλήγει ο κ. Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!