Βασάλος: Πόλεμος με τις δύο κοπέλες! Βγάζουν στη φόρα ιδιωτικές συνομιλίες!

Αν ήταν σήριαλ θα μπορούσε να είχε τον τίτλο, «Εφιάλτης στον δρόμο με τις πρώην!» Η δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου πως είναι ελεύθερος και πως και οι δύο κοπέλες τον χρησιμοποίησαν για τη δημοσιότητα, επειδή διαπίστωσαν πως είχε απήχηση στο κοινό του «Survivor», άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και ποιος είδε τις πρώην και δεν τις φοβήθηκε!

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν πέρασαν στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Αγιαννοπούλου τον έσβησε από τα προσωπικά της social media. Παράλληλα, αποχώρησε από την ομάδα του πατέρα του και προπονητή της στο bodybuilding Γιάννη Βασάλου, επειδή θίχτηκε η αξιοπρέπειά της. Τόνισε δε ότι ενημέρωσε τον τελευταίο μέσω μηνυμάτων και ότι αποχωρεί ως «κυρία».

Την ίδια ώρα, και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν «άδειασε» τον Κωνσταντίνο, βγάζοντας σε κοινή θέα τις... απολαυστικές συνομιλίες που αντάλλαξαν προτού εκείνος μπει στο παιχνίδι. «Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και η κατηγορούμενη Μαρί Ρόουζ δεν θα κριθεί ένοχη. Μην μπλέκεις με την αλήθεια. Ο κόσμος τη ζήτησε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να υπερασπιστώ το όνομά μου και τα λόγια μου. Καλημέρα και καλή τύχη» έγραψε η Κύπρια γυμνάστρια και επίσης αθλήτρια του bodybuilding και ανάρτησε τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον «καρδιοκατακτητή» της ομάδας των «Μαχητών».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η γυμνάστρια τον ρωτά: «Τι θα σου λείψει πιο πολύ (σ.σ.: όταν θα μπεις στο παιχνίδι)» τον ρωτά η γυμνάστρια κι αυτός της απαντά «Εκτός από εσένα;», ενώ σε άλλο διάλογό τους ο πρώην «Μαχητής» αποκαλεί την Ταρκμανιάν «Κυπραία μου» κι αυτή τον αποκαλεί «μωρό μου».

 


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!