Ομιλία Δ. Μάρδα στο Σοχό για τις εξελίξεις στην Οικονομία

​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλία Δ. Μάρδα στο Σοχό για τις εξελίξεις στην Οικονομία

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Σοχού (πρώην Δημαρχείο), στις 8:30 το βράδυ με ομιλητές τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μάρδα και τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Γρηγόρη Καλαμακίδη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους ομιλητές σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σοχού.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές τα προγράμματα και δράσεις  του νέου ΕΣΠΑ, που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και που αφορούν τους αγρότες, κτηνοτρόφους και τους επαγγελματίες. Επίσης θα δοθούν πληροφορίες αναφορικά με την προώθηση των αγροτικών προϊόντων στο εξωτερικό μέσω της αξιοποίησης βάσεων δεδομένων, που ήδη υπάρχουν και είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα «ΑΓΟΡΑ» του Υπουργείου Εξωτερικών.
Επίσης θα παρουσιαστεί μελέτη που δείχνει τις τάσεις της παγκόσμιας ζήτησης στα αγροτικά προϊόντα. (Βλ. αναλυτικότερα http://www.mardas.eu/PDF/Metra1516/Meleti_Agrotika_Trofima_Metra_Politikis_Mardas_Kivrakidou_2015.pdf)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!