Θρήνος στην κηδεία της άτυχης καθαρίστριας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου


Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι σε κλίμα οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στην 60χρονη Ντανιέλα Πρελορέντζου, που έχασε τη ζωή της ενώ δούλευε στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, η Ντανιέλα Πρελορέντζου την ώρα που είχε πάει στο αμαξοστάσιο του δήμου Ζωγράφου να αναλάβει τη βάρδιά της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και αδιαθεσία. Αμέσως της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.  Δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.
Έξω από το κοιμητήριο Ζωγράφου βρέθηκαν και μέλη της αντιεξουσιαστικής κίνησης Ζωγράφου κάνοντας σιωπηρή διαμαρτυρία. Πέταξαν και φέιγ βολάν τα οποία έγραφαν: «Μπορεί η καθαριότητα του δήμου να κοστίζει τη ζωή μιας εργάτριας;».
Στην κηδεία ήταν παρών και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.




Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!