Αλληλεγγύη - Ανατροπή: για την συνέντευξη του κ Δημάρχου Ωραιοκσδτρου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ του κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δελτίο τύπου
Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γαβότση σε γνωστό μαγαζί στην πλατεία Αριστοτέλους (δυστυχώς γι αυτόν) αποκάλυψε σε όλο της το μέγεθος την επιμελώς κρυπτόμενη ανυπαρξία έργων στον πολύπαθο δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και την πληθώρα ανέξοδων υποσχέσεων.
Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ (της επιλογής του) την μέγιστη «ανακάλυψη» ότι δηλ. το 30% των καταναλωτών «κλέβουν» νερό στην Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας, κάτι όμως το οποίο γνωρίζουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια από τότε που υπήρχε ο Καποδιστριακός Δήμος Μυγδονίας. Άραγε τώρα έπεσε στην αντίληψη του το γεγονός αυτό; Επί του πρακτέου όμως, μηδέν. Πως θα εισπραχθούν τα 400.000 Ευρώ ετησίως που έχασε τόσα χρόνια και συνεχίζει να χάνει η ΔΕΥΑΩ από τους ψηφοφόρους υδρο – υπεξαιρέτες; Με παραινέσεις και παρακάλια; Θα κινηθεί νομικά ο Δήμος; Τσιμουδιά σε αυτά τα ερωτήματα. Για την επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα επανέλαβε τα τετριμμένα πως οφείλεται στα «λιπάσματα και τα λύματα» αλλά για ενημέρωση των αγροτών και για πρόγραμμα απονιτροποίησης του εδάφους με λελογισμένη ή καθόλου χρήση λιπασμάτων, πάλι τσιμουδιά. Εκλογική πελατεία γαρ.
Όσο για τον μελλοντικό σχεδιασμό επίλυσης του προβλήματος βλέπουμε …… στο απώτερο μέλλον .... αφού μετά και την πάροδο σχεδόν τριών ετών διοίκησης, σήμερα δεν υφίσταται καμία εφικτή άμεση λύση αλλά μόνο προοπτική.  Για το προσφυγικό φταίνε όλοι, πλην του ιδίου του Δημάρχου. Και πρώτη απ’ όλους η Κυβέρνηση. Για το γεγονός πως σε δεκάδες άλλους Δήμους της χώρας λειτούργησαν και λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων χωρίς κανένα πρόβλημα και αρνητική δημοσιότητα όπως στο Δήμο μας (βλ. π.χ. Δήμο Λαγκαδά) επίσης τσιμουδιά. Τουλάχιστον πρέπει να ομολογήσουμε πως ο κ. Γαβότσης κατάφερε να κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο και σε όλη την Υφήλιο το Δήμο Ωραιοκάστρου, αλλά από την ανάποδη, δηλαδή με το στίγμα της ξενοφοβίας. Για τα λάθη της Διοίκησης του στο θέμα των συμβασιούχων της καθαριότητας στο Δήμο μας επίσης τσιμουδιά. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι «θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε με την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, να προχωρήσει σε νέες συμβάσεις». Αυτούς τους ίδιους συμβασιούχους που απέλυσε και έριξε σε δικαστικούς αγώνες για τα δεδουλευμένα τους...
Για το αποχετευτικό Μελισσοχωρίου ΟΥΔΕΝ νεώτερο. Για αυτό της Καλλιθέας – Νεοχωρούδας, ο κ. Γαβότσης συνεχίζει το «έργο» της προηγούμενης διοίκησης με τις υφιστάμενες μελέτες. Χρόνος υλοποίησης;; Άγνωστος.
Για χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της βελτιωμένης πολύπαθης διάβασης (γέφυρα) της Φιλαδέλφειας, που άρχισε από την προηγούμενη διοίκηση και λοιδορήθηκε από τον ίδιο, τσιμουδιά.
Σε διαδικασία εκμετάλλευσης (;;;) είπε ότι είναι και τα τρία στρατόπεδα στο Δήμο Ωραιοκάστρου, όπερ εστί μεθερμηνευόμενο, «Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι». Όσο για τον νέο εκλογικό νόμο που καθιερώνει την απλή αναλογική ήταν «επιφυλακτικός». Γιατί όμως φοβίζει τον κ. Δήμαρχο η προοπτική συνεργασιών στη διοίκηση του Δήμου; Εδώ κυβερνώνται ολόκληρα κράτη με συνεργασίες κομμάτων (βλ. Γερμανία, Ισπανία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, κ.λ.π.) ο δήμος Ωραιοκάστρου δεν θα μπορεί να διοικηθεί;
Τελικά αποδείχθηκε ότι το ρεζουμέ όλης αυτής της παράστασης ήταν η ανακοίνωση πως ο κ. Γαβότσης θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου αλλά με «ανανεωμένο ψηφοδέλτιο».
Ας μας το πληροφορούσε λοιπόν με ένα δελτίο τύπου, θα ήταν αρκετό.

Το γραφείο τύπου της ΔΚΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!