Η μείωση μισθού στον Γρηγόρη Γκουντάρα που «κόπηκε» από την εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι οι πρώτοι που είδαν την πόρτα της εξόδου από την εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη, μετά το φετινό πατατράκ στα νούμερα τηλεθέασης. 

Η παρουσιάστρια ετοιμάζει αλλαγές στην προσπάθειά της να αναστρέψει το κλίμα και να «τσιμπήσει» νούμερα και ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, από το πλευρό της αποχωρούν συνεργάτες της που ήταν μαζί της πολλά χρόνια. Ο ένας εξ' αυτών είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρης ο οποίος συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη επί 16 χρόνια. Ο φίλος και κουμπάρος της παρουσιάστριας δεν θα ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής από τη νέα σεζόν, ωστόσο θα παραμείνει στον Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Γρηγόρης Γκουντάρας το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε από τη διοίκηση του σταθμού μείωση μισθού 50% και παραμένει στο κανάλι. 

Εκτός από τον δημοσιογράφο, από το πλευρό της Ελένης Μενεγάκη αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία θα συναντηθεί κάποια στιγμή με την διευθύντρια προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ώστε να αποφασιστεί η παραμονή της ή όχι στο κανάλι και η συμμετοχή της σε κάποιο νέο πρότζεκτ.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως παραμένει η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Γιώργος Λιανός που έχει συμβόλαιο και ο Τάσος Τεργιάκης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!