Ο Αρης ενημέρωσε ότι συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη


Ετοιμος να επιστρέψει στον Αρη είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» σε συνάντηση που είχε επί αθηναϊκού εδάφους με τον ιδιοκτήτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη συμφώνησε στο πλάνο που του παρουσιάστηκε και μάλιστα όπως ενημερώνουν οι «κίτρινοι» δόθηκε εντολή να ετοιμαστούν και τα συμβόλαια.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου, να παρουσιαστεί ως νέος προπονητής της ομάδας.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:
«Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη επί αθηναϊκού εδάφους είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης.
Οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. συζήτησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για τον ΑΡΗ του μέλλοντος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις λεπτομέρειες που αφορούν στην πιθανή συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Οι διοικούντες την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσαν εντολή για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να υπογραφούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!