Ζάκυνθος: Βίντεο – ντοκουμέντο η στιγμή που ξεκινά ο καβγάς μέχρι τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα

Δύο συγκλονιστικά βίντεο, από κάμερες κλειστού κυκλώματος, έχουν καταγράψει τη στιγμή που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς μεταξύ των Σέρβων και του άτυχου Αμερικανού, καθώς και το άγριο ξυλοκόπημα που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Bakari Henderson.

Στο πρώτο συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύει το eReportaz, καταγράφεται η στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς στην Ζάκυνθο. Μετά από την selfie, ξεκινούν να σπρώχνονται και μετά οι γροθιές πέφτουν βροχή.

Ένα δεύτερο βίντεο - ντοκουμέντο, που επίσης καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου, δημοσιεύει το protothema.gr, όπου φαίνεται καθαρά, ο Αμερικανός τουρίστας να τρέχει, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες του, αλλά μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάζεται στο έδαφος.

Σε κλάσματα δευτερολέπτων, εκείνοι που τον κυνηγούν, τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.

Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!