Συναντήσεις Δημήτρη Μάρδα σε Ωραιόκαστρο - Μελισσοχώρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας την καταγραφή και προσπάθεια επίλυσης τοπικών προβλημάτων, ο Δημήτρης Μάρδας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Ωραιόκαστρο και το Μελισσοχώρι, έχοντας δυο διαδοχικές συναντήσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση και τοπικούς παράγοντες. Ενημερώθηκε για το πρόβλημα της απουσίας τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή, πρόβλημα που θα λυθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση που υπήρξε εκ μέρους του αρμοδίου Υπουργείου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Επίσης τέθηκε το, από 15ετίας λιμνάζον, θέμα της γέφυρας επί του Γαλλικού ποταμού στην περιοχή της Φιλαδέλφεια; προϋπολογισμού 700 χιλιάδων ευρώ. Για το θέμα αυτό ενημερώθηκε άμεσα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες.

Τις συναντήσεις του κ. Μάρδα απασχόλησε επίσης το θέμα της πρόσφατης πυρκαγιάς που κατέστρεψε το πολιτιστικό Κέντρο της Νεοχωρούδας, εξαιτίας προσπάθειας κλοπής του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. Ο κ. Μάρδας ανέλαβε πρωτοβουλία να ζητήσει τη συνδρομή της Τράπεζας για το κτίσιμο ενός νέου Κέντρου, παρά τα όσα προβλέπονται από τη σχετική σύμβαση.

Επίσης, ο παλιότερος κατασκηνωτικός χώρος του Μελισσοχωρίου, εν μέρει αξιοποιήσιμος, και οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία Σκάρα που μπορούν να εξυπηρετήσουν μαζί με τις ανάγκες του Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου της περιοχής του Μελισσοχωρίου, είναι τα δύο κύρια θέματα που απασχολούν τις τοπικές αρχές της περιοχής.   ​



Πολιτικό  Γραφείο 
Δημήτρη Μάρδα 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!