Στοίχημα: Πεντάδα επιλογών από το Europa League

Στοίχημα: Πεντάδα επιλογών από το Europa League

Έντονο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη (06/07), καθώς το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πέντε είναι οι επιλογές που ξεχωρίσαμε, τις οποίες θα αναλύσουμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Championsbet.
Κερδίζει και περνάει η Σόλιγκορσκ
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σούντουβα και Σόλιγκορσκ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τη Σόλιγκορσκ όμως να είναι ανώτερη και να χάνει αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ότι δεν κατάφερε την περασμένη εβδομάδα περιμένουμε να το κάνει σήμερα, έτσι επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.80, κόντρα στους Λιθουανούς που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το ιδιαίτερο.
Αναμένονται γκολ στη Βουλγαρία
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ – Παρτιζάν Τιράνων. Το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μπότεφ μετά το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, καθώς επικράτησε με 1-3, κάνοντας το έργο της στο σημερινό επαναληπτικό πολύ ευκολότερο. Η Παρτιζάνι από την πλευρά της απογοήτευσε πλήρως και στο σημερινό ματς δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανοιχτεί για να κυνηγήσει τα τρία εκτός έδρας γκολ που χρειάζεται. Οι Βούλγαροι αναμένεται να εκμεταλλευτούν και πάλι τα κενά που θα συναντήσουν, έτσι κρατάμε το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.00.
Παιχνίδι με τα γκολ και στα Νησιά Φερόε
Τη σκυτάλη παίρνει ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Τορσάβν και Νόμε Κάλιου, όπου έχουμε επιλέξει κι εδώ το Over 2,5 σε απόδοση 1.95. Η Νόμε Κάλιου απέκτησε το προβάδισμα μετά το νικηφόρο 2-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο το συγκεκριμένο σκορ δεν παρέχει καμία ασφάλεια στους Εσθονούς, οι οποίοι θα ψάξουν και το εκτός έδρας γκολ που θα εδραιώσει τη θέση τους όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν, έτσι το να σημειωθούν τρία τέρματα ή περισσότερα, φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.
Δεν χάνει η Ζέτα
Περνάμε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ζέτα και Ζελέζνιτσαρ, όπου έχουμε επιλέξει το 1DNB σε απόδοση 2.00. Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Ζελέζνιτσαρ μετά την επικράτηση με 1-0 στο “σπίτι” της, ωστόσο έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Η Ζέτα από την πλευρά της αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται εντελώς διαφορετική και πιο επιθετική, μη έχοντας άλλες επιλογές. Εντός έδρας ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτή τη σειρά αγώνων μάλιστα δεν δέχτηκε ούτε ένα τέρμα.
Παίρνει την πρόκριση η Βέντσπιλς
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε Βάλουρ και Βέντσπιλς. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο αντιπάλους, με τη Βέντσπιλς όμως να είναι ανώτερη και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα το προβάδισμα εν όψει της σημερινής ρεβάνς. Είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τη Βάλουρ και στον αποψινό επαναληπτικό πιστεύουμε πως είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!