Survivor: Τα κομμένα πλάνα 5 μηνών και οι αστείες στιγμές [βίντεο]


Δεν υπάρχει τηλεοπτική παραγωγή, της οποίας τα backstage πλάνα πολλές φορές βγάζουν περισσότερο γέλιο και έχουν περισσότερο «ζουμί» από το ίδιο το παιχνίδι. Μια τέτοια έκπληξη περίμενε και τους φανατικούς του Survivor στον ημιτελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αναρωτήθηκε τυχαία κάποια στιγμή αν στους παίκτες λείπει η καρύδα. Έβγαλε μάλιστα ένα πιάτο και άρχισε να τρώει, την ώρα που οι παίκτες δεν ήθελαν ούτε να τη δουν. Αυτόματα έδωσε και την πάσα για ένα βίντεο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή των παικτών για σχεδόν 5 μήνες, τρώγοντας κατά κύριο λόγο καρύδα.
Φυσικά δεν έλειψαν οι αστείες στιγμές του Survivor. Η παραγωγή συγκέντρωσε τα καλύτερα πλάνα, αυτά τα οποία δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα. Τα σαρδάμ των παικτών, τα πειράγματα, οι γκάφες, πρωταγωνίστησαν, στο καλύτερο βίντεο που προβλήθηκε στον ημιτελικό.
Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στην Λάουρα με τα κοτσιδάκια που έφτιαχνε σε όλα την κοριτσοπαρέα. Και σε αυτό το βίντεο, εμφανίστηκαν βέβαια πλάνα, τα οποία δεν είχαν δει οι τηλεθεατές.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!