To Gangnam Style δεν είναι πια το βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube


Το περίφημο «Gangnam Style» του Psy δεν είναι πλέον το βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

To Νοτιοκορεάτικο mega-hit ήταν το βίντεο με τα περισσότερα χτυπήματα στην πλατφόρμα τα προηγούμενα πέντε χρόνια, έχοντας μέχρι σήμερα 2.894.426.475 προβολές. Μάλιστα, η επιτυχία του ήταν τέτοια που κατάφερε να «σπάσει» τον μετρητή των views της ιστοσελίδας, αναγκάζοντας την εταιρία να ξαναγράψει τον συγκεκριμένο ψηφιακό της κώδικα.

Το ρεκόρ του «Gangman Style» κατάφερε να ξεπεράσει το See You Again των Wiz Khalifa και Charlie Puth που αυτή τη στιγμή έχει 2.895.373.709 προβολές. Για να μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, αν ένας άνθρωπος καθόταν να ακούσει το τραγούδι τόσες φορές όσες τα views θα χρειαζόταν περίπου 21.759 χρόνια για να τις φτάσει.

Το συγκεκριμένο τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της έβδομης ταινίας του franchise «Fast and Furious» και παίχτηκε κατά την διάρκεια των credits της ταινίας ως φόρος τιμής στον ηθοποιό Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ταινία.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ήταν το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2015 ενώ είχε προταθεί για Grammy και Oscar.

Βέβαια ,η θέση του στην κορυφή ίσως να μην διαρκέσει πολύ καθώς το «Despacito» των Luis Fonsi, Daddy Yankee έχει ήδη φτάσει τα 2.5 δισεκατομμύρια views μέσα σε μόλις έξι μήνες και αν κρίνει κανείς από τη συχνότητα που παίζεται κυριολεκτικά παντού, θα βρεθεί πολύ γρήγορα στην κορυφή.


Με πληροφορίες από BBC

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!