Το twitter για το λιμάνι της Καστοριάς που υποσχέθηκε ο Τσίπρας #λιμάνι_ξηράς

Είναι αναγκαία η δημιουργία στην Καστοριά ενός, ας μου επιτραπεί η έκφραση, "λιμανιού ξηράς"», είπε από την Κοζάνη ο πρωθυπουργός και αυτή η φράση ήταν αρκετή για να γίνει ξεσάλωμα στο twitter.

Η παραπάνω φράση, στα Κοίλα Κοζάνης, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει απορίες και σχόλια στο διαδίκτυο, ειδικά στην περιοχή της Καστοριάς.

Και αυτό γιατί σχεδόν κανείς δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς εννοεί με το «λιμάνι ξηράς» ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλλον επιχείρησε ένα όχι και τόσο επιτυχημένο λογοπαίγνιο, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ kozanimedia.Οι χρήστες του twitter, για ακόμη μία φορά δεν άφησαν... να πέσει κάτω η ατάκα του πρωθυπουργού και επιστράτευσαν το χιούμορ τους και την φαντασία τους, ενώ δεν έλειψαν και ρητορικές... απορίες.

Μέσα σε λίγα λεπτά μετά την συγκεκριμένη «εξαγγελία» από τον Αλέξη Τσίπρα, δημιουργήθηκε το #καστορια και το «πάρτι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε για τα καλά.

Διαβάστε κάποια από τα πιο χιουμοριστικά tweets για το λιμάνι στην Καστοριά που ξεχώρισαν.

Οι απορίες πολλές από τους χρήστες και σε πολλές περιπτώσεις τα σχόλια ξεκαρδιστικά.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!