Τουρίστας υποστηρίζει πως τον έδειραν επειδή ψώνισε Κυριακή (vid)

Όπως κατήγγειλε ο άντρας που συνοδευόταν από την οικογένεια του δέχθηκε επίθεση στην οδό έρμού από κουκουλοφόρους όταν βγήκε έξω από ένα κατάστημα, έχοντας ψωνίσει.

Ο άντρας σοκαρισμένος και ματωμένος διηγήθηκε στην αστυνομία τι είχε συμβεί και μιλώντας στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί, αφού περιέγραψε το τι έγινε, σημείωσε: «Περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ οι τραμπούκοι δεν σεβάστηκαν καν πως ο άντρας συνοδεύονταν από δύο γυναίκες κι ένα μικρό κοριτσάκι.

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δήλωσε η σύζυγος του θύματος.

«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.

Πηγή: reader.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!