«Σούπερ βασίλισσα» η Ρεάλ: 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε... βασίλισσα της Ευρώπης ξανά, κατακτώντας το Super Cup, κερδίζοντας με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Σκόπια.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο η Ρεάλ και η τέταρτη συνολικά. Η «βασίλισσα» είχε δοκάρι στο 16' σε κεφαλιά του Κασεμίρο, ο οποίος ήταν πιο εύστοχος στο 24' όταν έκανε το 1-0. Στο 52', ο Μπέιλ με τον Ισκο έκαναν το ένα-δύο και ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0.
Στο 61' ο Μπέιλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Λουκάκου από κοντά μείωσε σε 2-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Λούκας), Μπέιλ (75' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ρονάλντο)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μκιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκακού.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!