Το πρόγραμμα της πανήγυρις του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου. Δεκαπενταύγουστος 2017

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          


ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην πανήγυρη της Ενορίας μας, στις 14 & 15 Αυγούστου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
·        Δευτέρα 14/8, 7:30 το απόγευμα Μέγας Εσπερινός και Λιτάνευση της ι. εικόνας.
·        Τρίτη 15/8, 7-10:15 το πρωί Όρθρος και πανηγυρική, Αρχιερατική Θ. Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.
Στις 7 το απόγευμα, ο μεθεόρτιος Εσπερινός μετά της Αρτοκλασίας των Δωρητών και το Κτητορικό Μνημόσυνο.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ
v Ανήμερα της Παναγίας, μετά τη Θ. Λειτουργία θα λειτουργήσει Ενοριακό Ζαχαροπλαστείο στην αυλή της Εκκλησίας. Όσες κυρίες το επιθυμούν, θα ήταν χαρά μας να προσφέρουν, από την Δευτέρα 14/8 και νωρίς το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, κάθε είδους πίτες και διάφορα προϊόντα ζύμης για να διατεθούν το πρωί της εορτής. Επίσης γίνονται δεκτά και εδέσματα από τα αρτοζαχαροπλαστεία της περιοχής μας.
v Έως και τις 14/9 θα διεξαχθεί στο Ναό μας λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 1 ευρώ και δώρο ένα laptop. Στις 14/9, του Σταυρού, θα γίνει η κλήρωση.

Ευχόμαστε σε όλους…

Καλή Παναγία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!