«Γιατρός στο χωριό» από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 20.30 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο Θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Δήμου Παύλου Μελά



- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
«Γιατρός στο χωριό» από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 20.30 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο Θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Δήμου Παύλου Μελά

Η Γαλλική εμπορική κομεντί «Γιατρός στο χωριό», είναι η προτελευταία ταινία που παρουσιάζει το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, στο Δημοτικό Θερινό κινηματογράφο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ και στο πλαίσιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
Η ταινία παραγωγής 2016, αναφέρεται σε όλα όσα θεωρούμε δεδομένα στη ζωή με κεντρικό ήρωα το Ζαν-Πιερ, γιατρό ενός απομακρυσμένου χωριού, ο οποίος είναι διαρκώς διαθέσιμος και προσφέρει στους συντοπίτες του ιατρικές και όχι μόνο, συμβουλές. Τους ακροάζεται, τους φροντίζει και τους καθησυχάζει μέρα-νύχτα. Όμως, κάποια στιγμή  θα μάθει ότι είναι ο ίδιος σοβαρά άρρωστος και χρειάζεται αναγκαστική ξεκούραση. Έτσι καταφθάνει η Ναταλί,  όμορφη και ώριμη σε ηλικία, αλλά νέα γιατρός, που κάνει το αγροτικό της. Θα τα καταφέρει άραγε να προσαρμοστεί σ` αυτή την καινούργια ζωή και να αντικαταστήσει αυτόν που νόμιζε πως είναι αναντικατάστατος;
Ο σκηνοθέτης, Τομά Λιλτί, αγγίζει ένα θέμα το οποίο γνωρίζει καλά, καθώς ήταν γιατρός πριν ασχοληθεί με τις ταινίες. Ο γιατρός στην επαρχία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα για την εκάστοτε τοπική κοινωνία.
Πρωταγωνιστούν οι Φρανσουά Κλουζέ, Μαριάν Ντενικούρ οι οποίοι συνθέτουν ένα δυναμικό κινηματογραφικό ζευγάρι.

Άλλες 2 ταινίες με Εισιτήριο Αγάπης
Το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ επιμελήθηκε και παρουσιάζει το ιδιαίτερα προσεγμένο Πρόγραμμα Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017, 10 διαφορετικών ταινιών έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Για 10 εβδομάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, οι προβολές των διαφορετικών ταινιών ξεκινούν τις Δευτέρες, ολοκληρώνονται τις Κυριακές και μάλιστα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και προαιρετικά το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.
Από το καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,  μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

Κατεβάστε το
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017 ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Από το προηγούμενο καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,  μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.
Το θερινό σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.
Βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου, δίπλα στο Πάρκο Κρύας Βρύσης Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, σε μια μαγευτική τοποθεσία,  κυκλωμένο από ένα υπέροχο κομμάτι πρασίνου.
Από το κέντρο ο χώρος προσεγγίζεται κυρίως μέσω της οδού Λαγκαδά. Στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, στην είσοδο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας , επιλέγετε την οδό Δαβάκη προς Πολίχνη, στο ΄΄τρίγωνο΄΄ της Πολίχνης συνεχίζεται δεξιά στην οδό Ελπίδος και στη διασταύρωση με Φιλίππου (Πολιτιστικό Κέντρο Πολίχνης) στρίβετε αριστερά και στο ύψος της Μαυρομιχάλη, δεξιά βρίσκεται το πάρκο με το θερινό κινηματογράφο.
Από την περιφερειακή προσεγγίζεται μέσω του κόμβου Νοσοκομείων Παπαγεωργίου – 424 την είσοδο της Πολίχνης και ακολουθώντας την οδό Αγνώστου Στρατιώτη, στο ύψος του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης,  στη διασταύρωση με την Αγίου Παντελεήμονος,  στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά στην οδό Καρυπίδου που οδηγεί στο πάρκο του θερινού σινεμά.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και με τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ, δρομολόγια
Νο 35 Μετέωρα, στάση Πευκάκια και
Νο 29 Πολίχνη, στάση Δημαρχείο ή Πάρκο Κρύας Βρύσης
Ο Κινηματογράφος διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/8  – ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9: ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ // MEDECIN DE CAMPAGNE
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9 – ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: ΕΞΟΔΟΣ 1826


ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2313302 833, 835, 936



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!