Πανικός στην Πάτρα: 2 αδέρφια ανέβηκαν στα κάγκελα του μπαλκονιού τους και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν [εικόνες & βίντεο]


Πανικός προκλήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα, όταν δύο αδέρφια ανέβηκαν στα κάγκελα του μπαλκονιού τους και απειλούσαν να πέσουν στο κενό.

Η αστυνομία αμέσως απέκλεισε τις οδούς Ευβοίας και Μιλήτου και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Μετά από συνομιλίες με τον διαπραγματευτή της Αστυνομίας και έναν γιατρό, τελικά τα δύο αδέλφια κατέβηκαν από το μπαλκόνι και οδηγήθηκαν στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο.
Σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία που είχε διακοπεί στο σημείο.
Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα Πατρών, λίγο πριν τις Εργατικές Κατοικίες, όταν δύο νεαρά άτομα ανέβηκαν στα κάγκελα του μπαλκονιού και απειλούν να πέσουν στο κενό.
Επί τόπου έφτασαν περιπολικά της  ΕΛ.ΑΣ. που έχει αποκλείσει το δρόμο και διαπραγματευτής, καθώς και πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Οι δύο άνδρες ζητούσαν να μεταφερθούν στην ψυχιατρική.




Πηγή: tempo24

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!