Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου: Πρόγραμμα Ι. Ακολουθιών 7 έως 15 Αυγούστου




ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  Ι.  ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ  7 ΈΩΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελούνται καθη­με­ρινά : Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7.15 έως 9.00 π.μ και 7.00 μ.μ Εσπερινός και Παράκληση της Παναγίας μας, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.                                                                                                                Κυριακή 13 Αυγούστου και Τρίτη 15 Αυγούστου εορτή της  Κοιμήσεως της Θεοτόκου η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στην Αγία Παρασκευή (και μόνο σε περίπτωση βροχής στον Άγιο Αθανάσιο).

 Αγρυπνία: Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ στην Αγία Παρασκευή(Παράκληση , Απόδειπνο , Εσπερινός , Όρθρος και Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Διονυσίου.
Το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου μαζί με τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας στις 6.30 μ.μ.                            
Το μυστήριο της Εξομολογήσεως (κατόπιν επικοινωνίας).                               Την Παρασκευή 11/8ου και ώρα 6 το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή από τις 5 μ.μ
13 Αυγούστου 7 μ.μ Προεόρτιος Εσπερινός Παρακλητικός Κανών , Εγκώμια της Θεοτόκου και Περιφορά Επιταφίου. 
Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 6 μ.μ στις 14/8ου.                                 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!