Τρίκαλα: Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του για τα περιουσιακά

Μια διαφωνία για τα περιουσιακά ήταν η αφορμή να πάρει το όπλο και να σκοτώσει τον αδερφό του ένας συνταξιούχος αστυνομικός στα Τρίκαλα.

 

Σύμφωνα με το trikalaola.gr ένας συνταξιούχος αστυνομικός από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα τον 69χρονο αδελφό του και τραυμάτισε τη γυναίκα του μέσα στο πατρικό τους.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 69χρονος συνταξιούχος λιμενικός πήγε με την γυναίκα του, στο πατρικό τους σπίτι που διέμενε ο δράστης, για να διαμαρτυρηθούν για ένα εξώδικο που τους έστειλε, λόγω περιουσιακών διαφορών. Ακολούθησε έντονος καυγάς και τελικά ο συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Τα δύο αδέρφια έμεναν μόνιμα στην Αθήνα αλλά έχουν εξοχικές κατοικίες στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

 

Η σύζυγος του θύματος που πυροβολήθηκε είναι ελαφρά τραυματισμένη ευτυχώς και έχει μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων.

 

Με πληροφορίες trikalaola.gr/trikalanews.gr


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!