Απόψε η Ζωή Τηγανούρια στη σκηνή του Παρά Θιν Αλός στην Καλαμαριά

                                                                              
Καλαμαριά   2508 - 2017       

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόψε η Ζωή Τηγανούρια στη σκηνή του Παρά Θιν Αλός στην Καλαμαριά


Με την μουσική συναυλία της Ζωής Τηγανούρια συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, οι εκδηλώσεις του Παρα Θιν Αλός 2017, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού στην Καλαμαριά.

Η συνθέτρια και βιρτουόζος με  το εξαιρετικό σύνολο μουσικών της, συμπράττει απόψε με την  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς με Μαέστρο τον Γιάννη Κούκα και θα παρουσιάσουν μία υψηλής αισθητικής παράσταση βασισμένη σε  κινηματογραφικές διεθνείς συνθέσεις γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών. Συγκεκριμένα το μουσικό ταξίδι με τις μελωδίες από το γεμάτο πάθος ακορντεόν της συνθέτριας, θα περιλαμβάνει   μουσικές των Ennio MorriconeGoran Bregović,  Astor Piazzolla κ.ά. καθώς επίσης και προσωπικές της  συνθέσεις, ολοκληρώνοντας με ένα μουσικό πέρασμα από παραδοσιακές μελωδίες της Ελλάδας.

Το τραγουδιστικό μέρος της παράστασης ανήκει στην ταλαντούχα  ηθοποιό και ερμηνεύτρια Πολυτίμη, που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη θεατρικότητα αλλά και την πρόσφατη επιτυχημένη δισκογραφική της κυκλοφορία «Κάθε τέλος, μια αρχή» από όπου ξεχώρισε το τραγούδι «Όνειρα κομμάτια» σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια, καθώς και στον Στάθη Γκατζούρα, έναν νέο τραγουδοποιό που βρίσκεται στη προετοιμασία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια .


Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις καθ΄όλη τη διάρκεια του κορυφαίου θεσμού του ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ 2017,  έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!