Καμίνης σε Γεννηματά: Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για την αρχηγία της ΔΗΣΥ -Τι απάντησε η Φώφη


Την πρώτη επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Κυριακής η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε (από το iefimerida) η είδηση περί της πρόθεσης του Δημάρχου Αθηναίων να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Γιώργος Καμίνης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της είπε ότι έχει αποφασίσει να διεκδικήσει της αρχηγία της Παράταξης. Τόνισε ότι «η συγκεκριμένη διαδικασία έχει να δώσει πολλά οφέλη στην ευρύτερη παράταξη επειδή θα είναι ανοιχτή σε ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις».
Από την πλευρά της, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ ανταπαντώντας του είπε ότι «αυτό μας ενδιαφέρει και εμάς, γιαυτό αγωνιζόμαστε».
Οι δύο πολιτικοί κατά την επικοινωνία τους που διεξήχθη και πολύ καλό κλίμα, όπως αναφέρουν συνεργάτες τους, συμφώνησαν να συναντηθούν μετά τις 21 Αυγούστου, οπότε και θα ολοκληρώσουν τις διακοπές τους.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!