Στοίχημα: Στήριγμα η Σπόρτινγκ

Στοίχημα: Στήριγμα η Σπόρτινγκ

Ολοκληρώνεται σήμερα (23/08) η φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα γίνουν οριστικά γνωστές οι 32 ομάδες που θα συνεχίσουν στους ομίλους. Δύο αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας.
Κερδίζει η Σπόρτινγκ
Ξεκινάμε με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το "δπλό" σε απόδοση 1.87 στη Novibet στον αγώνα Στεάουα Βουκουρεστίου - Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία, εκεί όπου η Σπόρτινγκ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλλον άξιζε τη νίκη. Η Στεάουα, βέβαια, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, καθώς στα δέκα επίσημα ματς που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει αήττητη, με απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Οι Πορτογάλοι, από την πλευρά τους, σε τέσσερα επίσημα ματς δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ, μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα είναι το φαβορί, δεν χωρά αμφιβολία ότι διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο από την αντίπαλό τους και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.
Σαφές προβάδισμα η ΤΣΣΚΑ
Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 των γηπεδούχων σε απόδοση 2.40 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της ΤΣΣΚΑ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν οι Μοσχοβίτες επικρατήσουν με διαφορά ενός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλό της, η ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ματς στην Ελβετία επικράτησε 1-0, αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Η Γιουνγκ Μπόις μακριά από το γήπεδό της χάνει σημαντική από τη δύναμή της και δεν είναι τυχαίο ότι στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών ηττήθηκε 3-1 από την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία. Πιο έμπειροι ο Ρώσοι, έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας, πιστεύουμε ότι θα φτάσουν με σχετική άνεση στη νίκη.
Με τα γκολ στο Σαουθάμπτον
Ολοκληρώνουμε με τον νοκ άουτ αγώνα για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, Σαουθάμπτον - Γουλβς, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Αήττητη παραμένει μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς που προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε στη συνέχεια για να επικρατήσει, τελικά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Όστιν στις καθυστερήσεις. Η Γουλβς, από την πλευρά της, είχε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν, ωστόσο το Σάββατο (19/08) ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, ωστόσο είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι ικανοί επιθετικά και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Over.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!