Νίκησε τον Μπολτ και υποκλίθηκε μπροστά του

Τις στιγμές που όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου ξεπερνούσαν το αρχικό σοκ και άρχισαν να γιουχάρουν μετά τον τελικό των 100 μ., ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Τζάστιν Γκάτλιν έδειξαν πώς πρέπει να φέρεται κανείς στην ήττα και τον θρίαμβο αντίστοιχα.

Ο Τζαμαϊκανός ρέκορντμαν δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τελευταίο παγκόσμιο τίτλο των 100 μ. που διεκδίκησε στην καριέρα του. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, ο Μπολτ τερμάτισε τρίτος, ενώ ο Τζάστιν Γκάτλιν έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας την κούρσα.
Οι θεατές άρχισαν να γιουχάρουν, καθώς θυμούνται ακόμη το ένοχο παρελθόν του (έχει βρεθεί δύο φορές θετικός σε απαγορευμένες ουσίες) και εκείνος φέρνοντας το χέρι του στα χείλη τους έκανε νόημα να σωπάσουν. Αμέσως μετά όμως, απέδωσε... τιμές στον άνθρωπο που είχε μόλις «αποκαθηλώσει».
Ο Αμερικανός πλησίασε τον Μπολτ και υποκλίθηκε μπροστά του γονατίζοντας, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο Τζαμαϊκανός είναι ένας πραγματικός θρύλος. Από την πλευρά του, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν τον αγκάλιασε, του είπε ότι δεν το είχε προβλέψει αυτό το αποτέλεσμα και- σύμφωνα με τον Γκάτλιν- δήλωσε στον Αμερικανό ότι δεν του άξιζε η συμπεριφορά που του επιφύλαξε ο κόσμος.  

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!