Επιστροφή με μποτιλιάρισμα σε Κρυοπηγή, Καλλιθέα - Χαμηλές ταχύτητες σε Νικήτη και ΓερακινήΞεκίνησε η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη. Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής ενώ μικροπροβλήματα εντοπίζονται και στο δεύτερο πόδι.
Τα σημεία με το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι η Κρυοπηγή όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα με μποτιλιάρισμα στο φανάρι και στο ρεύμα της επιστροφής. Έντονο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων υπάρχει και στην Καλλιθέα από την διασταύρωση του χωριού (στα φανάρια) μέχρι και το νέο δρόμο. Μικροπροβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται και στην Ποτίδαια.
Στο δεύτερο πόδι χαμηλές ταχύτητες επικρατούν σε σημεία της Νικήτης ενώ πρόβλημα παρουσιάζεται στην κίνηση των οχημάτων και στη Γερακινή όπου νωρίτερα υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Νικήτη. Από το τροχαίο δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ενώ δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην κίνηση λόγω του τροχαίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!