Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικηση Νεαπολης Συκεών: Μια οφειλόμενη απάντηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια οφειλόμενη απάντηση

Σε δελτίο τύπου της 4/7  ο Σ.Δανιηλίδης  μεταξύ των άλλων  παραληρηματικών, υβριστικών, ψευδών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών,  βρήκε την ευκαιρία να  κατηγορήσει την παράταξη μας και για την παραίτηση 2 δημοτικών μας συμβούλων.
Το ενημερώνουμε λοιπόν επειδή πιάστηκε αδιάβαστος για ακόμη μια φορά ότι στις  βασικές  καταστατικές  μας αρχές  προβλέπεται μεταξύ των άλλων « ….εναλλαγή, σε όργανα και εκλόγιμες θέσεις, στα πλαίσια συλλογικών αποφάσεων της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να διασφαλίζεται για όλους / όλες το δικαίωμα συμμετοχής και εκπροσώπησης και να αντιμετωπίζονται τα αρνητικά φαινόμενα των “ειδικών” και “επαγγελματιών” της εκπροσώπησης»
Για εμάς  λοιπόν αλλά και τους ίδιους τους   πρώην δημοτικούς μας συμβούλους είναι τίτλος τιμής και έπαινος που πιστοί στις βασικές καταστατικές μας αρχές αλλά και στο δικαίωμα πολιτικών διαφωνιών παραιτήθηκαν,  αποδεικνύοντας ότι αυτές είναι πάνω από  καρέκλες και  τίτλους,  κάτι που φυσικά ο Σ.Δανιηλίδης προσκολλημένος στους θώκους της τοπικής εξουσίας  ούτε μπορεί να διανοηθεί.
Και φυσικά, για τους δικούς του 2 δημοτικούς συμβούλους και πρώην αντιδημάρχους που παραιτήθηκαν, ο Σ.Δανιηλίδης δεν είπε κουβέντα.
Και επειδή «στο σπίτι του κρεμασμένου…» να ενημερώσουμε τους δημότες μας  ότι ο μεν ένας από αυτούς παραιτήθηκε γιατί καταδικάστηκε πρωτόδικα για μη υποβολή πόθεν έσχες η δε άλλη για να πιάσει δουλειά στον δήμο μας όπου ήδη ήταν εκλεγμένη  δημοτική σύμβουλος !!!
Τι είναι λοιπόν πολιτικά ηθικό και έντιμο κ.Δανιηλίδη? Οι παραιτήσεις των συμβούλων της ΑυΡΑ ή οι παραιτήσεις των δικών σας συμβούλων για τους λόγους που προαναφέρθηκαν  ?
Όσον αφορά τους  απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς του, ότι η παράταξη μας είναι ανύπαρκτη και εξαφανισμένη, να τον ενημερώσουμε ότι εμείς ήμασταν και θα είμαστε παρόντες στους αγώνες που δίνουν γονείς, δάσκαλοι  και  μαθητές  για να μη καταργηθούν ή συγχωνευθούν σχολεία και νηπιαγωγεία, στους αγώνες των εργαζομένων του Δήμου για μόνιμη και σταθερή δουλειά και για την αποτροπή των επιχειρούμενων ιδιωτικοποιήσεων, στα όποια κοινωνικά κινήματα και κινήματα γειτονιάς αναπτύσσονται ή θα αναπτυχθούν μελλοντικά  στον Δήμο μας.
Όπου δηλαδή ο ίδιος και η παράταξη του και απουσιάζει και αντιτάσσεται.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!