Κορδελιό: Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χθες στον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως Σωτήρος παρουσια των Αρχιερέων Βοστώνης, Υδρας Σπετσών, Αιγίνης και Νεαπολεως Σταυρουπόλεως και του Δημάρχου κ Π. Σούλα

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν.Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κορδελιού

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, παραμονή της μεγάλης  Εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και παρουσία τριών Αρχιερέων: Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Βοστόνης κ. Μεθοδίου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον  Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Χριστού στο Κορδελιό.
Την ακολουθία του Εσπερινού, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ,  παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ευόσμου –Κορδελιού, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και ομάδα των Νέων από την Αμερική.





Πηγή m.facebook.com/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!