Στοίχημα: Κερδίζει η Κολωνία

Στοίχημα: Κερδίζει η Κολωνία

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (25/08) και έχουμε καταλήξει σε τρία παιχνίδια, πιο συγκεκριμένα, από την Μπουντεσλίγκα, το Σαμπιονά και το πρωτάθλημα της Δανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Προβάδισμα η έδρα
Ξεκινάμε από το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο "άσσος" σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Κολωνία - Αμβούργο. Η Κολωνία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, χάνοντας εκτός έδρας με 1-0 από την Γκλάντμπαχ, ενώ το Αμβούργο στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 της Άουγκσμπουργκ μπροστά στο κοινό του. Βέβαια, στο σημερινό παιχνίδι τα δεδομένα αλλάζουν. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στο γήπεδό της και εκεί πέρσι πήραν τους περισσότερους βαθμούς τους (9-6-2 το ρεκόρ τους). Αντίθετα, οι "δεινόσαυροι"... δεινοπαθούν όποτε απομακρύνονται από τη βάση τους. Πέρσι στην Μπουντεσλίγκα πανηγύρισαν δύο μόλις "διπλά", ενώ στο ένα ματς που έδωσαν φέτος μακριά από την έδρα τους ηττήθηκαν 3-1 από την Όσναμπρικ για το Κύπελλο. Η Κολωνία έχει το προβάδισμα σήμερα και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.
Σκοράρουν στο Παρίσι
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν, στην οποία θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.15. Καταιγιστική η Παρί στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει κάνει ήδη το 3Χ3 με χαρακτηριστική άνεση, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει σημειώσει εννέα τέρματα. Η έλευση του Νεϊμάρ έχει βοηθήσει σημαντικά τους Παριζιάνους μέχρι στιγμής, ο Βραζιλιάνος μετράει ήδη τρία γκολ και τρεις ασίστ σε μόλις δύο συμμετοχές. Η Σεντ Ετιέν, από την πλευρά της, "βγάζει" μεγάλη σοβαρότητα έως τώρα, έχει κάνει το 3Χ3, δεν έχει δεχθεί γκολ και μπορεί να απειλήσει και να σκοράρει στο "Παρκ ντε Πρενς". Σε ελκυστική απόδοση προσφέρεται το αμφίσκορο, θα αποτελέσει επιλογή.
"Κλειστό" ματς στη Δανία
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το No Goal σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Σοντερίσκε - Οντένσε. Από τις πιο αμυντικογενής ομάδες του πρωταθλήματος της Δανίας είναι η Σοντερίσκε, μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές ο απολογισμός τερμάτων της είναι 4-4, ενώ προέρχεται από πέντε διαδοχικά No Goal σε συνδυασμό με το Under 2.5. Δύσκολα θα "ανοίξει" και το σημερινό ματς, το No Goal σε αποδόσεις διπλασιασμού αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!