Προβάδισμα πρόκρισης με ολική ανατροπή


Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός κατάφερε να υποτάξει στο τέλος τη σκληροτράχηλη Ριέκα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.
Η νίκη της ελληνικής ομάδας δεν ήρθε εύκολα, καθώς -αν και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ- βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τέρμα του Έμπερ στο 42ο λεπτό, ύστερα από όμορφη προσπάθεια.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το ματς «στα ίσα» στο 65ο λεπτό με τον Οτζίτζα Οφόε, έπειτα από ασίστ του Φορτούνη. Οι «ερυθρόλευκοι» κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος και παρά το δοκάρι που είχαν στο 90ο λεπτό, κατόρθωσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τέρμα του Ρομαό.
Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Ζούτα.
Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να επαναλάβει μία ανάλογη εμφάνιση στη ρεβάνς που θα γίνει στις 23 Αυγούστου, στην Κροατία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Οτζίτζα (79' Ανδρούτσος), Ζιλέ, Σεμπά (65' Φορτούνης), Μαρίν (75' Πάρντο), Καρσελά, Μπεν.
Ριέκα: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μαλές, Εμπερ (88' Μάρτριτς), Γκοργκόν (77' Στρίνιτς), Μίσιτς, Γκαβράνοβιτς (72' Γιέλιτς)

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!