Ανοιξε ξενοδοχείο στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» -Για τη διανυκτέρευση των ταξιδιωτών


Ένα ξενοδοχείο με 19 πολυτελή δωμάτια λειτουργεί από τον προηγούμενο Μάιο στον σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Πλέον, οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να διανυκτερεύσουν, ενώ οι τουρίστες άλλων περιοχών θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν την επόμενη μέρα το άγχος της μετακίνησης.
Από την πρώτη εβδομάδα η πληρότητα καθημερινά αγγίζει το 100%.
«Είναι η νέα προσπάθεια του ΚΤΕΛ Μακεδονία και ουσιαστικά είναι σύμπλεγμα 19 ευρύχωρων δωματίων τα οποία είναι έτοιμα είτε το επιβατικό κοινό, είτε για τον επισκέπτη της πόλης. Από τον Μάιο του 2017 ξεκίνησε να λειτουργεί και η πληρότητα αγγίζει το 100%», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9fm, ο οικονομικός διευθυντής του Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Κώστας Καμανάς.
Ο ίδιος επισήμανε πως «μέχρι τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση. Κάθε χρόνο περνούν από τα ΚΤΕΛ περίπου 4,5 εκατομμύρια επιβάτες.
Όταν το ξεκινήσαμε δεν φανταζόμασταν ότι θα είχαμε τέτοια επιτυχία.
Οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς ξεκινούν από τα 35 ευρώ για το μονόκλινο και φθάνουν μέχρι και τα 60 ευρώ τα μεγαλύτερα δωμάτια».
Τέλος, ο κ. Καμανάς αποκάλυψε ότι «πολύ σύντομα θα γίνει ανακαίνιση στον σταθμό, σε κάθε δομή που υπάρχει.
Παράλληλα θα υπάρξουν και βελτιώσεις στον χώρο γύρω από τα ΚΤΕΛ, αλλά και θα δοθεί λύση στο πρόβλημα της κίνησης και της στάθμευσης, που σήμερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ σκεφτόμαστε να αυξήσουμε το χρονικό όριο του δωρεάν παρκαρίσματος από τα 20 λεπτά στην μισή ώρα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!