Πασαρέλα-ανακύκλωση στη Θεσσαλονίκη: Ρούχα από σακούλες, φλοιούς, χαρτιά [εικόνες & βίντεο]


Σε μια πασαρέλα με θέμα τον κινηματογράφο θα «μεταμορφωθεί» στις 6 Σεπτεμβρίου η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνουν για τρίτη χρονιά «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» εκεί όπου θα κάνουν την εμφάνιση τους μια διαφορετική Μέριλιν Μονρό και τα πουλιά του Χίτσκοκ.

Η πασαρέλα θα στηθεί στις 6 το απόγευμα στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και επάνω της θα περπατήσουν μοντέλα που θα φορούν πενήντα πέντε δημιουργίες φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και θέμα τον κινηματογράφο.


Όλες οι δημιουργίες προέρχονται από πλαστικές σακούλες, ποπ κορν, μπομπίνες, φτερά, τσουβάλια κάθε είδους, χαρτιά περιτυλίγματος και συσκευασίας, σήτες, κελύφη οστράκων, ιστιοπλοϊκά πανιά, φλοιούς δέντρων, διαφημιστικά έντυπα, εφημερίδες, μπαλόνια, καλαμάκια, σχοινιά, κώνους πλεκτικής μηχανής, καλώδια και λάμπες.
Δείτε το βίντεο από την περσινή πασαρέλα
Μεταξύ άλλων οι διοργανωτές επιθυμούν μέσα από τις πρωτότυπες ενδυματολογικές δημιουργίες να θέσουν τα ερωτήματα, εάν ο κινηματογράφος μπορεί να επηρεάσει τη μόδα και εάν υπάρχει δεύτερη ζωή για κάποια υλικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!