ΝΔ για την απόφαση Κοντονή: Τσίπρας και Υπουργοί χρειάζονται και ένα Erasmus στο Ταλίν...

Αμεση ήταν η απάντησης της Νέας Δημοκρατίας σε σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, περί ανοιχτού πανεπιστημίου.

«Στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προτείνουμε να γραφτούν ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του για να καταλάβουν επιτέλους στον ΣΥΡΙΖΑ πόσο ζημίωσαν τη χώρα οι ίδιοι.
 
Αν και μάλλον χρειάζονται κι ένα Erasmus στο Ταλίν...»
ανέφερε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ η οποία απαριθμούσε το «το 13άρι των ψεμάτων του κ. Τσίπρα στην περσινή ΔΕΘ», ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα από τη διαπραγμάτευση, τη συμφωνία για το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, όπως και τη διαγραφή των χρεών τους λόγω νοσηλείας, τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λπ. κ.λπ. Δεν φρόντισε, μάλιστα, να εκμεταλλευθεί τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να ενημερωθεί. Μόνη λύση, πλέον, το... ΕΑΠ (Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), όπου μπορούν μέλη της να εγγραφούν χωρίς... κλήρωση!» τόνιζε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!