ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στη μάχη του Europa League - Τα τελευταία νέα


Στη μάχη των πλέι-οφ του Europa League πέφτουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με την κάθε ομάδα να έχει διαφορετικές πιθανότητες πρόκρισης.

Αναμφίβολα το πιο δύσκολο έργο το έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Οι Ισπανοί μπορεί να μην έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Ερνέστο Βαλβέρδε  ωστόσο παραμένουν η ίδια ομάδα με πέρυσι αφού δεν είχαν την παραμικρή απώλεια στο μεταγραφικό παζάρι.
Διαβάστε τα τελευταία νέα της αναμέτρησης ΕΔΩ
Η ΑΕΚ θα έχει και αυτή αρκετά δύσκολο έργο αφού καλείται να αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Μπριζ. Η πρωταθλήτρια του 2016, αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και με μεγάλο όπλο της την επίθεση, απειλεί τον Δικέφαλο.
Διαβάστε πως σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ
Τέλος, το πιο εύκολο έργο θεωρητικά έχει ο ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται την Έστερσουντ. Οι Σουηδοί μπορεί να απέκλεισαν την Γαλατασαράι στον 2ο προκριματικό γύρο, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι το όνομα που τρομάζει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη και δύσκολα θα κάνει πειράματα στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!