Game of Thrones: 'Αυλαία' με επική μάχη και συμβούλιο των Daenerys, Cersei και Jon Snow

Το έκτο επεισόδιο τελείωσε με μια εντυπωσιακή σκηνή και μια τεράστια ανατροπή. Λίγη ώρα μετά την προβολή του, το HBO έβγαλε το πρώτο τρέιλερ για το τι μέλλει να συμβεί στο φινάλε της σεζόν: Έτσι, όπως αποκαλύφτηκε, εκτός από μια παράταξη όλων των στρατιωτικών δυνάμεων της Daenerys και της Cersei σε μια πεδιάδα, θα έχουμε και τη συνάντηση που όλοι περιμέναμε: Οι δύο βασίλισσες, ο Jon Snow, ο Tyrion και ο Jaime Lannister θα διασταυρώσουν τα ξίφη του σε μια εγκαταλειμμένη αρένα.

Ειδικότερα, στο τρέιλερ, μια μελαγχολική μουσική προετοιμάζει για την κρισιμότητα της κατάστασης. Οι στρατοί συγκεντρώνονται, έξω από το Κινγκς Λάντινγκ.

Εκεί φαίνεται ο στρατός του Γκρέιγουόρμ, τους Ντοθράκι, αλλά και ο Σιδερένιος Στόλος του Γιούρον. Όπως είναι φανερό όλοι οι μεγάλοι παίκτες συγκεντρώνονται γι’ αυτό που όλοι περίμεναν από το πέμπτο επεισόδιο: Μια συνάντηση του Τζον Σνόου και της Σέρσεϊ, ώστε να πεισθεί η επικεφαλής των Λάνιστερ πως ο πραγματικός εχθρός είναι στο Βορρά και εκεί πρέπει να κατευθυνθούν όλοι.

«Μόνο ένας πόλεμος έχει σημασία. Και έχει έρθει» φαίνεται να λέει γεμάτος ένταση ο Τζον Σνου.

Εν τω μεταξύ στο τρέιλερ, βλέπουμε κάποια πλάνα της Σάνσα Σταρκ να περπατά προβληματισμένη και μόνη της στο χιονισμένο Γουίντερφελ, ενώ επίσης φαίνεται ένας άντρας, μόνος, να βγαίνει από μια βάρκα και να καταρρέει στην ακτή.

Δείτε το:

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!