Κρήτη: H στιγμή που ναυαγοσώστης καταφέρνει να σώσει ένα παιδί από τα τεράστια κύματα στην Χερσόνησο

H οικογένεια των τουριστών της οποίας το παιδί πρωταγωνιστεί στο βίντεο αυτό, αλλά και πολλοί άλλοι που βρίσκονταν στην παραλία, της Χερσονήσου αψήφησαν και την κόκκινη σημαία που φανέρωνε την επικινδυνότητα της θάλασσας λόγω των 6 Μποφόρ που έπνεαν. Αδιαφόρησαν επίσης και για τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα του ναυαγοσώστη που τους παρότρυνε να βγουν στην ακτή.

 

Λίγο μετά το παιδί της οικογένειας είχε βρεθεί σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την ακτή και έδινε μάχη με τα τεράστια κύματα.

 

Όλοι οι λουόμενοι κοιτούσαν με φόβο καθώς ο ναυαγοσώστης βούτηξε προσεγγίζοντας το μικρό παιδί που έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει.

 

Το neakriti.gr μεταδίδει πως το παιδί μπήκε για βουτιά με τους γονείς του οι οποίοι είχαν μαζί τους και σωσίβιο για να κρατιούνται. Όμως το μικρό παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα τα κύματα να το παρασύρουν ακόμα πιο μακριά από την ακτή και από τους γονείς του που λίγο αργότερα κατάφεραν με τη βοήθεια των λουόμενων να βγουν έξω από τη θάλασσα.

 

Τελικά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον ίδιο λίγο αργότερα να βγαίνει έξω αγκαλιά με το παιδί, αποσπώντας δυνατό χειροκρότημα από τους λουόμενους.

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!