Ο πιο Rock ξενώνας της Ελλάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μόλις άνοιξε τις πόρτες του!

Ο πιο Rock ξενώνας της Ελλάδας βρίσκεται στη Θεσ/νικη και μόλις άνοιξε τις πόρτες του!


Φαντάζεσαι να ξαπλώνεις στο αναπαυτικό σου κρεβάτι και από απέναντι να σε ατενίζει ο Lemmy ή ο Ian Curtis? Να πίνεις το καφεδάκι σου στο κοινόχρηστο σαλόνι κάτω από τις φάτσες των Spinal Tap ή να επιδίδεσαι σε air-guitaring στους διαδρόμους? Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν επισκεφθείς το STAY στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, τον πρώτο υβριδικό ξενώνα φιλοξενίας νέων στη Β.Ελλάδα και σίγουρα το πιο ροκ κατάλυμα της χώρας, αφού εκατοντάδες ροκ τοιχογραφίες, stencils & graffiti artworks κοσμούν τους τοίχους των θεματικών δωματίων του.

Πίσω από το Stay Hybrid Hostel βρίσκεται το τρίπτυχο του κοινού πάθους για τα ταξίδια, την αστική κουλτούρα και τη μουσική. Ένα στέκι στο κέντρο για να αράξετε με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, να γνωρίσετε τους κατοίκους της πόλης και άλλους ταξιδιώτες, να ανταλλάξετε συμβουλές και αναμνήσεις και να απολαύσετε την πόλη με τους καινούριους σας φίλους. Ενθουσιώδεις ταξιδευτές, λάτρεις της μουσικής και της ζωής στην πόλη, ο Γιώτης, ο Ζέιντ, ο Κυριάκος, ο Γιώργος και οι φίλοι τους είναι οι ιδιοκτήτες και η κινητήρια δύναμη του STAY, αλλά και μερικών από τα πιο θρυλικά μπαρ, κλαμπ, καφέ, ταβέρνες και συναυλιακούς χώρους της πόλης, και η αυθεντική φιλοξενία είναι στο αίμα τους. Αυτήν ακριβώς τη ροκ ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον επιδιώκουν να προσφέρουν στους επισκέπτες, ώστε το STAY να γίνει ένα μέρος που όλοι θα θέλουν να μείνουν!



Με επιλογές διαμονής από άνετους ευρύχωρους κοιτώνες, μέχρι πλήρως εξοπλισμένα private δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, το STAY μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και επιθυμίες.
Το STAY βρίσκεται στην καρδιά της πόλης σε ελάχιστη απόσταση από όλα τα ροκ στέκια του κέντρου της Θεσσαλονίκης σε ένα επιβλητικό 8όροφο κτίριο με μια μεγαλοπρεπή ταράτσα όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης, ενώ συχνά εκεί θα διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και προβολές.

*Εκμεταλλευτείτε την εκπληκτική προσφορά γνωριμίας που εξασφάλισε το RockOverdose για το μήνα Αύγουστο με μόλις 10€ κατ’άτομο και διανυκτέρευση, ανεξαρτήτως τύπου δωματίου, κάνοντας quote “rockoverdose” στην κράτηση σας!

ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 61, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54630
ΤΗΛ: 2311 244 600 e-mail: info@thestay.gr









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!