Παρουσιάστρια χαστούκισε τον Μάριο του Survivor!

Δεν τον χαστούκισε μόνο, τον... μπουγέλωσε κιόλας! Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ο αποδέκτης της οργής της Κύπριας παρουσιάστριας και μοντέλου Ιωάννας Γιαννάκου σε beach bar στην Αγία Νάπα. Η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά σε ιστοσελίδες της Μεγαλονήσου, ωστόσο δεν άργησε να κάνει τον γύρο και του ελληνικού διαδικτύου.

Το άγριο επεισόδιο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο φιναλίστ του ελληνικού «Survivor» και η όμορφη Ιωάννα, η οποία ασχολείται και με το τραγούδι (φέτος, μάλιστα, δοκίμασε την τύχη της στο «The Voice»), βρέθηκαν να διασκεδάζουν με διαφορετικές παρέες, πλην όμως σε διπλανά τραπέζια, στο ίδιο μαγαζί. Πριν από λίγους μήνες, ο Μάριος και η Ιωάννα είχαν απασχολήσει ξανά τη δημοσιότητα, καθώς είχε ακουστεί ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση. Εκείνη την περίοδο, όμως, η συμμετέχουσα στο «The Voice» είχε φροντίσει να το διαψεύσει.

Τι συνέβη, λοιπόν, και του επιτέθηκε με αυτόν τον τρόπο στο beach bar στην Αγία Νάπα; Αν και σε διαφορετικές παρέες, οι δύο νέοι άρχισαν κάποια στιγμή να συνομιλούν. Φαίνεται όμως ότι μια ατάκα του Ιωαννίδη έκανε έξαλλη την κοπέλα, η οποία τον χαστούκισε μπροστά σε όλους. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, η ένταση συνεχίστηκε, με την Κύπρια καλλονή να πετάει στο τέλος κι ένα ποτήρι νερό στον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης του Σκάι.

Η «Espresso» επικοινώνησε με την Ιωάννα Γιαννάκου στην Κύπρο, η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι' αυτό το θέμα» ήταν η λακωνική απάντησή της στα ερωτήματα που της θέσαμε. Ούτε λόγος, βέβαια, να μας εξηγήσει την αιτία που... πυροδότησε την οργή της. Ο Μάριος Πρίαμος, από την άλλη μεριά, έκανε δηλώσεις σε κυπριακό site, το must.com.cy, υποστηρίζοντας ότι το επεισόδιο που είδαν τόσοι άνθρωποι ουδέποτε συνέβη. «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δεν υπάρχει ερωτική σχέση ούτε κάτι άλλο μεταξύ μας. Ομως, δεν με ενοχλεί. Ας γράφουν ό,τι θέλουν» δήλωσε.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!