Εθελοντική Αιμοδοσία στην Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
στην Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

                                          ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ – ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας,  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία  για την ενίσχυση της Δημοτικής  Τράπεζας Αίματος, για  την αντιμετώπιση της εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του σε μια δύσκολη στιγμή.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ευόσμου.
Στο πλαίσιο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα
συμμετάσχει κλιμάκιο από το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου
Ελλάδος,  για ενημέρωση των αιμοδοτών σχετικά με τη "Δωρεά Μυελού των οστών"
καθώς επίσης και λήψεις δειγμάτων, σε όσους το επιθυμούν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr  και στο 2310 558 505. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!